Показват последните тенденции в хотелиерството на изложение в София 25.10 | 16:05

Изложението ще се проведе от 26 до 29 октомври

От Нели Минчева

От утре, 26 октомври, в Интер Експо Център в София започва 11-тото издание на специализираното изложение за хотелско, ресторантьорско и кетъринг оборудване СИХРЕ 2011, съобщават организаторите.

Ще бъдат показани последните тенденции и иновативни решения в обзавеждането, технологиите, както и при предлаганите услуги от специалистите в туристическия сектор.

"Тази година туристическият сезон зарадва всички работещи в бранша. Повечето хотелиери и ресторантьори посрещаха непрестанен поток от посетители и отчетоха ръст на туристите от различини краища на света", се коментира в съобщението на Агенция Булгарреклама.

"Конкуренцията нараства и неизменно се свързва с условията на услугите, предлагани на родните и чуждестранни гости. В дните на равносметка бизнес предприемачите са амбицирани да създават още по-модерни условия и качествено обслужване в българския туризъм", допълват организаторите.

Изложението е насочено към представители на бизнеса – собственици и мениджъри на хотелски вериги, кетъринг компании, на ресторанти и кафенета, архитекти, дизайнери, проектанти, инвеститори, чийто интереси са насочени към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

Събитието ще продължи до събота, 29 октомври, а в четвъртък, 27 октомври ще се проведе и среща - дискусия на тема: "Качеството на туристическото обслужване, професионалното оборудване и подготовката на кадри. Проблеми и решения”.

На миналогодишното издание на изложението присъстваха 248 изложители и подизложители от страната и чужбина, като сред чуждестранните участници със силно присъствие се отличиха тези от Италия, Германия, Испания, Полша, Великобритания и др. Посетителите на СИХРЕ 2010 бяха общо 5890 души.

Водещи

Най-четени