Това се казва туристическа обиколка за 1,6 млн. долара 18.06 | 14:40

Пътешествието включва огромен капацитет от частни пътувания и специфични маршрути

От Елица Елефтерова

Американско туристическо списание сформира ултимативният уикенд във Великобритания и го представя като предложение на читателите си. Ако се чудите какво точно може да ви се предложи на Острова срещу сумата от 1 милиона паунда (или 1,6 милиона долара), то Elite Traveler има точният отговор за това.

Пътешествието включва огромен капацитет от частни пътувания и специфични маршрути с разглеждане на някои от най-добре познатите атракции в страната.

Участниците, които явно трябва да са и добре финансово обезпечени, ще се срещнат с множество спортисти, професионални готвачи, и ще преживеят вълнуваща обиколка с хеликоптер през зелените полета на Шотландия.

С пристигането в Лондон американска двойка, която е дадена за пример, се посреща от частен шофьор в Rolls Royce Phantom. Във вътрешността интериорът е възхитителен, а туристите са изненадани с елитното шампанско Laurent-Perrier Grand Siecle.

Колата ги води към петзвездния хотел 45 Park Lane. Специално за визитата им той ще е тотално обезлюден, а цената на една нощувка в него е "само" 117 900 паунда на нощ.

Повече за туристическата услуга за милионери можете да прочетете в Econ.bg

Водещи

Най-четени