Ходи ви се на море? Възползвайте се от намаленията през септември 17.08 | 13:00

Хотелиери пускат масови отстъпки, за да компенсират загубите

От Мария Стоянова

Хотелиери се надяват да компенсират загубите си с по-изгодни оферти дори и през септември. Огромни отстъпки очакват туристите, които решат да почиват по родното Черноморие следващите седмици.

От бранша се надяват с това да върнат по родните плажове българските летовници. Хотелиери търпят огромни загуби още от началото на лятото заради дъждовните и слаби юни и юли.

Очаква се най-големите отстъпки да започнат още следващата седмица. С до 45% по-изгодни ще са хотелите в курортите край Варна до края на септември. Още от другата седмица 3-звездни хотели на първа линия в Златни пясъци пък предлагат нощувки до 40 лв. на човек.

Last minute оферти могат да се намерят и за 54 лева в края на месеца и в началото на другия като нощувката е в 5-звезден хотел. За началото на октомври пък има за 35 лева ол инклузив с басейни и всички екстри в хотели с 4 звезди на първа линия по морето, пише "Монитор".

След 10 септември започва още по-голямо намаление. Ще паднат цените на 4 и 5-звездни обекти за настаняване на база ол инклузив в Златни пясъци, а хотелите ще предлагат и една нощувка гратис при всяка платена седмица.

Водещи

Най-четени