Хотелиери: В Слънчев бряг няма правила 29.06 | 12:50

Графикът за зареждане не е обсъждан с нас, твърдят хотелиери и ресторантьори

От Ралица Стоянова

Към настоящия момент за въвеждане на правила в Слънчев бряг изобщо не може да се говори, заявяват от Съюза на собствениците в курорта в отговор на твърдението на ръководството на Слънчев бряг, че графикът за зареждане на заведения и хотели действа от миналата година и е в съгласуван с почиващите. 

Хаосът, който се създава чрез въведеното часово ограничение на зареждането на обектите, показва пълна некомпетентност и липса на всякакъв професионализъм. Така наречените "правила за регулиране на трафика в комплекса" са само една маска, зад която е скрит подписания договор между изпълнителния директор на ръководството на Слъчнев бряг Златко Димитров и "Интелигентни трафик системи" АД за събиране на такси от всички търговци на територията на курорта "Слънчев бряг”.

Тези правила нито са разработени от специалисти, нито са обсъждани, още по-малко съгласувани със собствениците, опериращи в комплекса, твърди бизнесът.

От съюза на собствениците заявяват, че изразеното недоволство не е на "определени хотелиери", а на всички членове на Съюза на собствениците, както и на целия бизнес в курорта. 

Водещи

Най-четени