Холивуд прави блокбъстър за живота на Меси 10.05 | 08:20

Филмът излиза по време на Мондиал 2014 в Бразилия

От Иво Вецев

Доста любопитна новина долетя снощи от САЩ и по-точно от Холивуд. Онлайн изданието на "Варайъти" разкри, че през лятото на 2014 година ще станем свидетели на биографичен филм за най-голямата звезда на световния футбол - Лионел Меси.

Правата за филма са били закупени от Epic Pictures Group, а лентата ще бъде направена по биографичната книга на Лука Кайоли, която носи името "Меси: Историята на Момчето, което стана Легенда".

Още по-интересен факт е, че продуцентите правят всичко по силите си, за да почнат по-скоро заснемането на филма, който се очаква да бъде пуснат по кината със започването на Мондиал 2014, където Лео Меси ще е център на внимание.

Директорите на Epic Pictures Патрик Еуолд и Шейкъд Беренсън вече преговарят със сценаристи и режисьори, които да почнат проекта. Самият филм ще е насочен основно към детството на Лео и трудностите, които аржентинецът е срещнал по пътя към величието от най-ранна възраст.

"Целта е да направим силен и позитивен филм, който ще накара публиката да се почувства вдъхновена да преследва своите мечти, независимо колко невъзможно изглежда това", споделиха от продукцията.

Водещи

Най-четени