Пълнени чушки със сирене и кашкавал 16.09 | 13:40
Рецепта на Иван Звездев

Продукти:
- 10 - 12 зелени чушки - около 1 кг
- 200 - 250 г краве сирене
- 200- 250 г кашкавал
- 2 с.л. едросмляна лютеница
- олио
- сол
Приготвяне:
В купа намачкваме с вилица сиренето, прибавяме и настъргания кашкавал. Слагаме и лютеницата, поливаме със струйка олио, разбъркваме добре. Пълним чушките с приготвената плънка, като предварително поръсваме всеки отвор с по 1 щипка сол. Поставяме чушките в обилно намаслена тавичка. Печем за 30 минути на 180 градуса.
Водещи
-
Предлагат потребителска такса за джипито да стане 3,90 лв.
За това настояват от Националното сдружение на общопрактикуващите лекари в България (НСОПЛБ)
03.10 | 21:00
-
Властите в шок: "Елените" в руини!
Делегацията инспектира района около „Форт Нокс привилидж“ в курортното селище, където живота...
03.10 | 20:45
-
Крум Зарков: Казусът "Сарафов" има потенциал да свали правителството
Ситуацията му е невъзможна и неудържима, смята бившият правосъден министър
03.10 | 20:30
-
Нови два самолета F-16 Block 70 пристигнаха в България
За това съобщиха от Министерството но отбраната
03.10 | 20:15
Най-четени
-
Алгафари с ключов извод: Пеевски иска стабилна държава
Посланието на Пеевски към Радев
03.10 | 10:15
-
Евродепутатите от 4 групи в ЕП гласуват срещу Урсула фон дер Лайен
ЕП ще гласува вот на недоверие следващия четвъртък
03.10 | 14:30
-
Нов протест на млади лекари с искания за достойно заплащане и условия на труд
"Исканията ни не са само финансови. Искаме истински реформи в системата", заяви д-р Даниел...
03.10 | 16:15