Цената на Николета - твърде висока, за да може някой да я плати 10.02 | 19:22

От март по TV7 започва риалити формата "Къртицата". Вече са ясни първите VIP участници – Азис, Николета Лозанова и Деян Донков

От Кремена Бедерева

От март по TV7 започва риалити формата "Къртицата". Вече са ясни първите VIP участници – Азис, Николета Лозанова и Деян Донков.

В първото издание "Жените говорят" съпругата на Валери Божинов - Николета, сподели своите очаквания за предстоящото телевизионно предизвикателство.

Николета не скри, че именно тръпката около предизивкателството на формата я е привлякло да приеме именно тази от много покани за участия. Моделът не скри вълнението си от неизвестността и мистериите около новото риалити в българския ефир.

Тя разказа, че основните й колебания са били свързани с Валери и Никол, които ще й липсват много, докато е далеч от тях. "Когато изляза, ще си наваксаме това време", изрази надежда Николета.

Тъй като с Азис са близки и извън формата, моделката каза, че не се притеснява как ще протече тяхното съжителство. Относно участието на Деян Донков, Николета коментира, че имайки предвид, че е актьор, очаква да е много експресивана личност.

Няма чуждестранна или родна звезда, за която Валери да има повод да се притеснява, каза още Лозанова.

Невъзможното за Николета не съществува. Тя няма фобии и страхове и е готова на всичко, но не в името на паричната награда, а защото иска да докаже на нея самата, че няма нищо, което да може да бъде нейно препятствие.

Моделът Николета Лозанова си има хонорар за фотосесии, отговори запитана за цената на Николета. Ако въпросът е зададен иронично обаче, коментира тя, отговорът е, че цената й е твърде висока, за да може някой да си я позволи.

Водещи

Най-четени