Група SEVI със смазващо ново парче 25.01 | 09:47

"Don't Hesitate" е първи "поглед" към новия албум на бандата

От iNews.bg

Шестият официален сингъл на българската група SEVI - "Don't Hesitate", който се явява и първи от предстоящия нов студиен албум на бандата, вече може да се чуе онлайн. Финалните щрихи по звука на парчето и на целия албум са дело на музикалния инженер на Lacuna Coil и Ерос Рамацоти – Marco Barusso.

"Don’t Hesitate" е записана в Intelligent Music Studio, а видеото е дело на Емо Цончев, с когото бандата работи и по клипа на един от най-успешните си сингли "On My Own"Intelligent Music наскоро получи сериозно признание за техния проект "Touching the Divine". Проектът бе определен от американския рок сайт и списание Explicity Intense като едно от петте най-добри издания за 2015 г.

От SEVI издадоха, че ще се доверят на Intelligent Music Studio и за записите на целия си албум. В събота (23.01.2016 г.) момчетата и момичетата от SEVI дадоха старт на новата година с грандиозно шоу в столичния бар Rock it. Освен че представиха новото си видео, SEVI отпразнуваха и своя шесто рожден ден.

1634643

За кратката си, но съдържателна история до момента, SEVI категорично се отличиха много бързо на българската и международна рок сцена. През изминалите две години реализираха две европейски турнета, с участия на големи фестивали и международни форуми. През октомври бяха избрани за подгряваща група на концерта на Том Кийфър (Cindarella) и неговата банда в София, а само няколко месеца преди това издадоха книгата "Цената да бъдеш себе си", заедно с журналиста Николай Христов.

SEVI навлизат в 2016 г. година с нова визия и звучене и обещават още интересни новини около предстоящия албум.

Можете да видите и чуете съвсем прясното парче "Don't Hesitate" сега:

Водещи

Най-четени