Каратистка стана Мис Банско 21.03 | 15:11

Янита Димитрова получи короната след оспорвана надпревара с дузина отбрани хубавици

От iNews.bg

Българският Филип Плейн, дизайнерът Едис Пала лично връчи лентата на победителката, която се оказа освен много красива, и доста борбена хубавица - Янита е с първи дан по карате киокушин. Тя стана и Момиче на публиката, след бурни аплодисменти на гостите на събитието. Йоана Иванова, Рени Радева и Нори Хасанова пък бяха обявени съответно за първа, втора и трета подгласнички на Мис Банско.

Девойките демонстрираха идеални мерки и много сексапил на подиума. Най-аплодиран бе турът по бански, по време на който хубавиците показаха изваяни тела без грам целулит.

Сред претендентките за короната бяха още професионална балерина, миска-нинджа с отлични умения по самоотбрана, мажоретка, професионална певица и кикбоксьорка.

Палава медицинска сестра, която заяви, че хобито й е да харчи парите на мъжете, пък накара момчетата в клуба да мечтаят да останат без пукнат лев поне до следващата си заплата. Строга, но справедлива - сред кандидатките за мис в града под Пирин имаше и футболна съдийка. Тя не показа нито един червен картон, но пък след края на състезанието по хубост, претендентките за короната останаха да купонясват до ранни зори.

Най-четени