Миси Елиът затрила неиздавани парчета на Принс 08.06 | 17:35

Трябва да ценим артисти като него още приживе, смята рапърката

От iNews.bg

Рапърката Миси Елиът призна, че е изгубила неиздавани парчета на Принс, които покойният певец й изпратил преди време. В телевизионно интервю за Си Би Ес, цитирано от БГНЕС, Елиът разказа за срещата си с легендарния артист в клуб в Лос Анджелис, когато тя му поискала позволение да използва негов двойник в свое шоу.

Запознанството обаче довело до планове за колаборация между двамата, след което Принс изпратил на рапърката няколко неиздавани парчета. "Преместих се в друго жилище и така и не можах да открия тази музика. Вчера седях и си мислех как трябва да отида до къщата и да я открия”, разкри Елиът.

Обнадеждаващо за феновете е предположението, че тя би мога да успее да намери парчетата и в крайна сметка те да стигнат до масовата аудитория.

Миси Елиът разкри в интервюто и цялостното си мнение, че Принс е "гений”, оставил огромен отпечатък в музикалната индустрия.

"Трябва да започнем да оценяваме тези артисти, докато все още са тук, а не само да чакаме такива моменти, за да признаем гениалността и величието на стореното от тях за музиката”, заяви Елиът.

Принс почина миналия месец в своя студиен и жилищен комплекс "Пейсли парк” в близост до родния му Минеаполис. Миналата седмица стана ясно, че причината за смъртта му е свръхдоза болкоуспокояващи.

Водещи

Най-четени