Наградите "Брит" залязват, Майкъл Бубле ще им вдига рейтинга 08.10 | 12:58

Британците разчитат на новия водещ - чаровния канадски певец, да върне интереса към церемонията

От iNews.bg

Певецът Майкъл Бубле потвърди, че ще бъде следващият водещ на наградите "Брит”, заменяйки комедийното дуо "Ант и Дек”. Въпреки че е роден в Канада и от 2005 г. има италианско гражданство, Бубле неведнъж е изтъквал, че дължи професионалния си възход на Великобритания.

"Аз принадлежа на Великобритания. Тя ме направи такъв, какъвто съм днес”, сподели 41-годишният изпълнител наскоро пред ВВС. Въпреки че не съм израснал като англичанин, аз винаги съм бил наясно с наградите "Брит” и тяхното влияние в международен план. Нямам търпение да дойде февруари, когато ще отпразнуваме успехите на една страхотна година в музиката", заяви той.

Изборът на Бубле за водещ определено е изненадващ и дава сигнали за рязка промяна от страна на ръководството на наградите "Брит”. Това е едва третият случай в 40-годишната история на музикалните награди, в който церемонията няма да бъде водена от британец.

Според специалисти поводът да бъде взето това решение е отчетеният спад в интереса на публиката към наградите в последните няколко години. А обаятелният и талантлив Бубле, който се радва на фенове по целия свят, е идеалният човек, който да помогне на наградите "Брит” да привлекат отново вниманието на международната общност.

Най-четени