Ядат ли тоалетните хора? 23.10 | 13:36

Американка има странна фобия - страх я е, че тоалетната чиния може да я погълне

От Диана Цветкова

Хората страдат от всякакви фобии, но 20-годишна американка има всички данни да оглави класация за най-смахнатия страх – Ней Дисино се ужасява, че тоалетната чиния може да я... погълне.

Жената признава, че има тази фобия от съвсем ранна възраст. Сега кара близките ѝ да посещават с нея мястото, на което казват, че дори и царят ходи сам.

Дисино развила странната фобия, когато била на 4 години и гледала филма "Виж кой говори пак", по-точно сцената с отучването от гърнето, в която космат герой с остри зъби, наречен "Тоалетният човек", крещи, когато иска урината на детето.

"Когато бях на 11 дори се напишках на път към дома, защото не исках да ходя сама в тоалетната в училище", споделя жената.

"Веднъж, когато пуснах водата, звукът и видът на оттичащата се силна струя просто ме накара да полудея. Трябваше да се махна от тоалетната и не можах да се върна цели четири години", продължава разказа си Ней. Жената споделя, че мие ръцете си в кухнята, защото самият вид на тоалетната чиния я ужасява.

Сега тя частично е преодоляла страха, но може да ходи до тоалетна единствено вкъщи – всички други чинии я ужасяват. Това означава, че тя трябва да работи съвсем близо до дома си, за да прибягва, когато има нужда.

Социалният ѝ живот страда, защото не може да използва обществени тоалетни, а най-много се ужасява от старомодните – със синджир, който се дърпа, за да потече водата. Споделя, че може да влезе в тоалетната на някой свой приятел, но само ако положението вече е критично и някой влезе с нея.

Дисино съзнава, че фобията ѝ е "глупава", но същевременно разказва, че положението се е влошило от момента, в който е станала майка, защото ѝ се налага често да влиза в тоалетната с 9-месечното ѝ момиче.

Сега тя е създала Facebook група в опит да преодолее страха си като намери съмишленици. В групата, посветена на страха от пускането на водата на тоалетната членуват 137 души.

Водещи

Най-четени