Мишо Шамара: Европарите влизат като асфалт и силиконoви цици 15.01 | 16:46

Рапърът се възмути на Брюксел за „Пайнер“

От Гергана Златкова

Новината, че димитровската музикална компания "Пайнер Медиа" е спечелила проект за модернизация на оборудването по оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" определено разбуни духовете.

И всеки – компетентен или не, смята за нужно да се изкаже по въпроса.

Поредният "възмутил се" е рапърът Мишо Шамара.

На страницата си във Facebook с типичния си уважителен и мил стил на говорене, Big Sha не пропуска да нахрани както ЕС, така и, управляващите, разбира се.

"Европарите влизат в България основно като асфалт и силиконoви цици", възмути се рапърът Мишо Шамара

Общата стойност на проекта е 3 197 324 лева, като 1 630 498 се отпускат по Оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика", 287 735 идват от национално финансиране, а останалите трябва да бъдат осигурени от компанията.

"В криза не се строят магистрали, а се подкрепя реално производство, за да е конкурентно и да ангажира безработните. И европари за конкурентоспособност би трябвало да се дават на новите и малки компании, а не на най-големия монополист", пише още в профила си Шамара.

Той не спестява и критиките и пиперливите си думи към управляващите и пише "ГЕРБ=Чалга".*

Името на Шамара нашумя отново, след като стана ясно, че има образувано производство срещу него заради текста на парчето "Бяло, зелено, червено”.

В него има сериозни критики срещу ГЕРБ и неприлични сравнения на цветовете на флага ни.

Шамара обяви във Facebook, че отново е призован в НСлС, този път с друг свой колега – Конса.

 

Водещи

Най-четени