Още един депутат от ГЕРБ напуска и отива при ББЦ 10.05 | 10:45

"Все повече млади хора се присъединяват към нашата кауза", отбелязва Бареков

От Теодора Кокаланова

"Още един депутат ще напусне ПГ на ГЕРБ, за да се присъедини към "България без цензура". Това обяви лидерът на партията Николай Бареков по bTV.

По думите му предстои още депутати да напуснат ГЕРБ. "Още едно младо момче напуска и се присъединява към каузата на ББЦ. Излизат хората, защото вътре атмосферата в Народното събрание вече е отровена непоносимо", коментира Бареков по повод излизането на народните представители Светлин Танчев, Румен Йончев, Красимир Стефанов и Георги Марков.

По думите му депутатите, които подкрепят ББЦ, не виждат смисъла да останат в парламента. "240 души в НС вземат по 5 хил. лв. заплата, а от един месец не могат да съберат кворум. Джафкат се за оставката на Мая Манолова, а дневният ред на хората са безработицата, новите работни места и това как да върнем младите хора в България", категоричен е Бареков.

Бареков засегна и темата за предизборната кампания. "Аз съм от години в кампания - сега просто правя силен финален старт", допълни Бареков за обиколките на коалицията ББЦ, ВМРО, ЗНС и Гергьовден из страната. 

Водещи

Най-четени