Сидеров и Лора Крумова в жестока схватка в ефир 08.06 | 10:47

Водещата и лидерът на "Атака" не успяха да се разберат по въпроса за кворума

От Елена Кирилова

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров и водещата Лора Крумова проведоха ожесточен спор в ефир, който започна от темата за кворума.

"Не е коректно водещ на предаване в национална телевизия да лъже зрителите си. Аз гласувах против това правителство”, отбеляза Сидеров.

"Вие упорито защитавате тезата на Борисов и Цветанов. Колкото пъти аз седна и обяснявам едно нещо, насреща водещият ми обяснява: "Е, да, ама не е така”, подчерта той.

"Аз ви обяснявам фактите”, подчерта Лора Крумова, а в отговор Сидеров поясни, че представя аритметиката.

"Вие сте водещ на предаване, но оспорвате всяка моя дума по един начин, който не е обективен. Журналистът трябва да е преди всичко обективен”, заяви политическият лидер. 

"Не е ли факт, че журналистът трябва да е критичен. Извинявайте, но вие искате ръкопляскане от мене. Откакто минахте в полето на политиката не можете да ми давате съвети за журналистиката”, категорична бе водещата, но Сидеров подчерта, че неговите 3000 статии си остават, както и неговото журналистическо присъствие.

"Трябва да се опитате да бъдете обектни и корективни. Знам, че ви казват какво да говорите в слушалката. Кой ви е учил, че когато поканите гост трябва да го прекъсвате на всяка втора дума”

"Г-н Сидеров нарича се диалог. Зацикляте в друга посока”, отвърна водещата на нападките на лидера на "Атака”.

Според Крумова Волен Сидеров е "изпаднал в тотален амок" през последните седмици и се държи като "лумпен". Той пък й каза да си стои вкъщи и да домакинства, след като водещата призна, че има хормонален дисбаланс заради бременността. 

Лидерът на партията заяви, че не се притеснява да съди Крумова, както вече е съдил Слави Трифонов на три инстанции. 

Според него поведението на ГЕРБ е "цирк” и не е нормално първата по големина партия да се прави на много отговорна и да разиграва "цирк”, когато става дума за кворума.

Сидеров е категоричен, че от "Атака” не е зависел кворумът и няма такова значение, каквото му се придава.

Лидерът на партията смята, че без гласа му е щяло да се стигне до почивка и до поименно преброяване. В такъв случай отново е щяло да се стигне до наличие на кворум.

Във връзка със скандала между него и Ивайло Московски, Сидеров заяви, че опонентът му пръв започнал да подвиква "грубости”. Лидерът на "Атака” твърди, че това е редовна практика на представителите на ГЕРБ.

Според Сидеров случилото се не е толкова важно за обществото.    

Водещи

Най-четени