Къде няма да има вода в София 25.07 | 09:45

Водоснабдяването в някои части на столицата ще бъде временно прекъснато днес, съобщават от "Софийска вода"

От Кремена Бедерева

Водоснабдяването в някои части на столицата ще бъде временно прекъснато днес, съобщават от "Софийска вода".

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Маджарица" в кв. "Горна баня" се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по ул. "Маджарица" от ул. "Войнишко въстание" до ул. "Поглед"; по ул. "Поглед" от номер 24 до 38; по ул. "743" от номер 2 до 6.

Поради изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. "Цар Асен" в центъра се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа по ул "Цар Асен" от бул. "Скобелев" до бул. "Патриарх Евтимий" и по ул. "Верила" от ул. "Цар Асен" до бул. "Витоша".

След реализацията на тeзи проекти клиентите на "Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги. Във връзка с изместване и подмяна на уличен водопровод по ул. "Боянски водопад" в ж.к. "Гоце Делчев" се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа в района на улиците "Тодор Каблешков", "Георги Измирлиев", "Боянски водопад".

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата. Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация на телефон 0700 12121.

Водещи

Най-четени