Леонардо ди Каприо се занемари! Пусна шкембе (снимки) 16.12 | 19:22

Папараци хванаха Въпреки немарливия си вид актьорът се радва на любов

От iNews.bg

Някогашният секс символ на Холивуд Леонардо Ди Каприо май е забравил за фитнеса, разделното хранене и чувството си за стил. Звездата от " Титаник" буквално не прилича на себе си и изглежда по-скоро като случаен скитник, който незнайно как се уредил с мега яко гадже, поне ако съдим по последните му папарашки снимки, изтекли в нета, пише aktualno.com.

Холивудският актьор и носител на "Оскар" беше спипан от папараците, докато си почива на плажа на Хаваит с адски гореща си и секси приятелка Ерин Хийтъртън.

1823776

За разлика от модела на "Виктория Сикрет", която и на Хаваите се превърна в истинска сензация с изваяните си форми, Ди Каприо показа, че в последно време адски много се е отпуснал. Няма и следа от изваяното тяло на актьора.

1823778

Освен шкембенцето, красавецът изглеждае забравил и самобръсначката си у дома, тъй като е ужасно брадясал или ако е искал да си пусне брада, навярно не може да си я оформи сам подобаващо.

Въпреки неугледната си визия обаче, по всичко личи, че Леонардо и Ерин си прекарват повече от чудесно и са по-влюбени от всякога.

1823779

Водещи

Най-четени