И „БГ Патриот“ дава рамо на ВМРО, НФСБ и „Атака“ 21.02 | 13:21

Движението настоява политиците да се заемат сериозно с проблемите, пред които е изправена България

От iNews.bg

Във връзка с предстоящите предсрочни парламентарни избори на 26 март от Национално движение "БГ Патриот" декларираме категоричната си подкрепа за коалиция "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО". Това се посочва в нарочна декларация на младежите от "БГ Патриот". В текста на документа се казва още, че за движението е изключително важно всички политически, граждански и обществени организации, които изповядват националните и патриотични ценности, да бъдат обединени и да работят заедно за решаване на проблемите, пред които е изправена нашата държава, а именно демографският въпрос, мигрантската криза, икономическото развитие и бъдещето на българския народ.

Коалицията "Обединени патриоти" има за цел промяната и обединението на българите и България, възраждане на българската икономика и по-добър просперитет на българската нация, повишаване на стандарта на живот на българите, борба срещу картелите и монополите, развитие на модерно и качествено образование и здравеопазване, утвърждаване на справедлива и неподкупна съдебна система, поставяйки интересите на България над всичко, посочват от Движението.

От "БГ Патриот" считат, че предвид настоящата геополитическа ситуация и предизвикателствата пред националната сигурност на Република България Обединените патриоти ще бъдат гарант за защита на българския национален интерес и отстояването му както пред нашите партньори от Европейския съюз и НАТО, така и пред трети страни.

Вярваме, че съединението прави силата и то трябва да се доказва не само на думи, но и на дела, затова заставаме твърдо и подкрепяме кандидатските листи на "Обединени патриоти - НФСБ, АТАКА и ВМРО" за народни представители в цялата страна, защото заедно сме по-силни. С Нами Богъ, завършва декларацията.

Водещи