Вътрешният министър към ученика-беглец: Върни се, важен си за родителите си! 14.07 | 12:34

Момчето, което помете туристи край Триград, е шести ден в неизвестност

От iNews.bg

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев призова 16-годишния Кристиян, който блъсна група туристи с кола в Триград и избяга в гората, да се върне при родителите си, защото е важен за тях. 

"Слез долу! Върни се при родителите си, защото ти си важен! И можеш да понесеш отговорността за грешката си”, призова го МВР шефът от ефира на Нова телевизия.

Момчето изчезна веднага след инцидента в планината и е в неизвестност вече шести ден. Спасителни екипи и кучета го издирват без резултат.

Министърът коментира и жестокото убийство на 29-годишната студентка Виола, умъртвена от приятеля си, срещу когото и в миналото е имало жалби за насилие. "В три от четирите случая са му издадени предупредителни протоколи. Това е, което законът предвижда”, каза Радев.

Той спомена и разследването на грандиозния обир на пари и бижута за милиони в къщата на родителите на двама братя бизнесмени в Бистрица. Според публикации в пресата са откраднати 300 000 лв. от сейф, а задигнатите бижута и скъпоценности са за над 1,3 милиона лв.

Къщата е на родителите на братята Красимир и Димитър Илиеви - собственици на клубовете "Ялта" и "Индиго". 

Водещи