Футболна агитка преби зверски сина на пловдивска журналистка 04.01 | 15:45

16-годишният Румен е настанен в университетската болница "Свети Георги"

От iNews.bg

Агитка на Локомотив Пловдив са пребили 16-годишния пловдивски ученик Румен Койчев. Момчето е син на на журналистката от радио "Пловдив” Искра Койчева. Снощи около 19:00 часа Румен приключил с тренировката си по баскетбол отишъл с приятели в кафене в квартал "Кючук Париж”.

16-годишният младеж не е фен на нито един футболен клуб, но сред приятелите му имало привърженици на "Ботев”, пише plovdivskinovini.com. Пред заведението в този момент се появил фен на Локо и с мимики и жестове предизвикал компанията на момчето.

В момента, в който приятелите на ученика излезли извън заведението, ги нападнали зверски 25-30 ултраси от Локо Пловдив. Настанало адско меле. Последен, без да осъзнава защо се стига до боя, навън се появил Румен. Бил ударен още на входната врата в гърба, паднал, ударил си главата и изпаднал в безсъзнание.

16-годишният Румен, който е десетокласник в Руската езикова гимназия в града, е настанен в университетската болница "Свети Георги". Той е с избит зъб и травми по цялото тяло. Едното му око е полузатворено.

Лекарите са шили горния и долния клепач, както и устната. Родителите му са в шок от случилото се.

Водещи

Най-четени