Магическата седмица на Хари Потър започна с намаления 30.01 | 11:27

За трета поредна година София ще бъде част от световната инициатива

От iNews.bg

За трета поредна година София ще бъде част от световната инициатива, подтикваща хиляди фенове на вълнуващата поредица за Хари Потър да споделят страстта си към един от най-вълнуващите и магически светове, превърнал се в ключов за няколко поколения. По традиция, в първия четвъртък на февруари, училища, книжарници, библиотеки и фен клубове организират различни тематични събития, обединени от нестихващия интерес към приключенията на Хари и неговите приятели.

Празникът за истинските почитатели на вълшебните магии у нас този месец обаче ще е двоен, тъй като ни делят броени седмици от премиерата на филм-концерта "Хари Потър и Философският камък" у нас. В една вечер, на 25-и февруари, в зала 1 на НДК, публиката ще има възможността да преживее отново магията на филма, прожектиран върху 12-метров екран, като същевременно се наслаждава на професионалното музикално изпълнение на незабравимата музика на Джон Уилямс.

За да е още по-вълнуващ тазгодишният февруари и да се отпразнува подобаващо, организаторите от Keen Acts готвят на феновете специална изненада. В два дни – единствено на 2-ри и 3-ти февруари всички билети за филм-концерта на 25-и февруари ще са на извънредна цена, 20 % по-ниска от редовната. 

Билетите за събитието са достъпни в Тhe Mall, OMV, Билетен център НДК и мрежата на Eventim.bg.

Водещи

Най-четени