На плаж през октомври? 09.10 | 15:52

Спектакълът „Гого Диди или в очакване на Годо“ пренася публиката на място, от където тръгване няма. Независимо от сезоните.

От Гергана Златкова

Студио 5 продължава да ни изненадва с интересни постановки и визуални решения. Поредното предизвикателство пред публиката е постановката "ГоГоДиДи или в очакване на Годо" по Самюъл Бекет.

Идеен ръководител на театралния проект е актьорът Юлиян Петров. Завършил е НАТФИЗ "К.Сарафов” в класа на проф.Крикор Азарян. Има над 3О роли в театъра, сред които "Мъртвата Дагмар или малката кибритопродавачка”, "4 СТАИ”, "Чинцано”, "Тунелджии” и др. Взимал е участие в реклами, късометражни филми и има над 10 роли в български и чуждестранни продукции.

В пиесата участват: Юлиян Петров, Сотир Мелев, Даниел Викторов.

Кратко от екипа: Когато получихме билет за пътуването Бекет бяхме сигурни, че ще бъде като няколко дневна авантюра до южен плаж. И наистина беше хубаво, но не успявахме да тръгнем обратно. Всеки ден искахме да си съберем багажа, но се отказвахме. Времето се развали и още повече ни хареса. Мисля ,че ще останем и зимата. А всъщност се надяваме тепърва да разберем накъде да тръгнем.

Предпремиерата на постановката е на 15 октомври от 19 часа, а премиерата – на следващия ден по същото време.

Водещи

Най-четени