30 горещи мадами под 30 07.08 | 16:42

Красиви жени, способни да разтуптят всяко сърце

От Диана Цветкова

Какво ли не се изписва за жените над 30 години. Кръглата годишнина при всички случаи се явява повратна точка в женското съзнание и почти няма представителка на нежния пол, която да не си задава куп терзаещи я въпроси за бъдещето с наближаването на тази възраст.

Може би и за това непрестанно ни заливат изследвания как жените всъщност "разцъфтяват" около 30-те, че са най-секси, най-активни и т.н. и т.н. след тази възраст.

И май забравяме, че човек е на толкова, на колкото се чувства. Факт. А и когато човек се е погрижил за себе си предварително, няма как всичко да се разруши в нощта на 30-ия му рожден ден. Втори факт.

В тази връзка ви предлагаме една лятна класация с пикантен привкус, подготвена от Jenite.bg. 30 секси мацки все още под 30-те се "разхождат" изкусително, но не на плажа, а в галерията, която може да видите тук.

Кандис Суанепул, Ашли Грийн, "лисичката" Меган Фокс, Нина Добрев са само малка част от младите изкушения. Гледайте, коментирайте и кажете – мислите ли че има как цялата тази прелест да се развали с идването на някаква си трета декада?

Водещи