EventEase представя първото издание на новата поредица събития NightLive 27.01 | 14:10

Очакваме нежните Moonlight Breakfast и американската сензация GriZ

От Беатрис Николoва

Първото издание на NightLive ще се проведе в "Студио Орфей” на 20 февруари като част от музикалната платформа на Ballantine’s My Beat със специални гости нежните Moonlight Breakfast и американската сензация GRiZ.

Вълшебниците от Moonlight Breakfast са от онези банди, които носят аромат на лятно безгрижие и лекота. Чуваш ги веднъж, затваряш очи и без да се усетиш ги пускаш отново и вече си на някой морски плаж, напълно погълнат от магията на музиката им. Тя накратко представлява свеж микс от соул, електро, бийт, ню джаз и суинг, които заедно правят най-свежия музикален коктейл на име "ретро-електро".

Една глътка е напълно достатъчна, но едва ли ще спреш само дотам, защото стилът им е толкова "вкусен", че ще те отведе на необятна танцова разходка през звученето на 40-те и 80-те, та чак до днес.

Ако си фен на музикални проекти като Parov Stelar и Belleruche, e време да откриеш и чуеш на живо не по-малко сензационните Moonlight Breakfast!

Вторият специален гост на NightLive е GRiZ. Американското "мече порада гризли” пристига от Детройт, за да представи завладяващ електро-соул и глич звук на живо в компанията на своя най-верен приятел – магическият му саксофон. GRiZ е едва на 24 години, но музиката му е толкова характерна и свежа, че ще те стопли и накара да се раздвижиш посред зима.

Водещи