Smugglers Swing Club ви кани на разходка до Луната 11.06 | 13:23

The Smugglers Collective "пускат" отново своята машина на времето на 15 юни

От Мартина Панайотова

След фантастичния успех на изминалите партита от серията Smugglers Swing Club диджеите от The Smugglers Collective отново включват телепорта за ново пътешествие към ерата на суинга, джаза и рокендрола.

На 15-ти юни от 21:00 часа столичният клуб Mixtape 5 ще отвори врати за всички пристрастени към винтидж културата и звука от 40-те, 50-те, 60-те години до днес.

Smugglers Swing Club представлява среща между вчера и днес, чието проявление в музикално отношение означава суинг срещу електро-суинг.

По този начин ще бъдат покрити всички разклонения на музиката от 40-те години, когато течението изживява своя възход, до днес.

Зад пулта ще бъдат, разбира се, The Smugglers Collective. В електро-суинг частта за пръв път ще се включи и саксофонист на живо в лицето на Денис Попстоев от Southwick, който ще придаде един лайв привкус на сета на диджей дуото.

Освен стилно ретро и нео-ретро звучене Smugglers Swing Club ще предложи на своите гости незабравимо пътуване във времето, в което танци, музика и мода от отишли си вече епохи, ще преживеят своя ренесанс за една нощ.

Отново ще бъде обърнато специално внимание на танците, като по време на събитието гостите ще станат свидетели на зрелищни демонстрации на линди хоп и чарлстън.

Smugglers Swing Club отново ще предложи автентичен винтидж будоар, на който всички желаещи да се преобразят поне за една вечер ще могат да си направят грим и прическа. Гостите на партито ще имат възможността да си направят винтидж фото сесия в цялостен оригинален ретро декор, вдъхновен от филма "Пътешествие до Луната” от 1902 година.

Поредното издание на Smugglers Swing Club отваря врати в 21:00, а стартът на винтидж-треската ще бъде даден в 22:00 часа. 

Входът е на цена от 7 лева без предварителна продажба на билети.

Водещи

Най-четени