Анджелина изглежда страховито слаба 31.01 | 12:37

Вчера актрисата се появи на филмова церемония и втрещи всички

От Мартина Панайотова

Анджелина Джоли почти успя да опровергае слуховете за нова бременност, с появата си на годишната Церемония по връчването на наградите на Гилдията на актьорите в Лос Анджелис вчера, 30 януари.

Актрисата пристигна облечена в дълга официална рокля по тялото, която бе разкрила раменете й, имащи доста нездравословен и кокалест вид.

"36-годишната Анджи носеше рокля от ламе, докато придружаваше партньора си Брад Пит на червения килим. Но, моделът на дизайнерката Джени Пакам само подчерта колко още е отслабнала майката на шест деца", писа в. The Sun.

Звездната двойка бе заснета в интимна целувка, но голямата новина на лъскавото събитие определено се въртеше около здравето на Джоли.

Припомняме, че наскоро по медиите се заговори, че Анджелина отново е бременна и очаква четвъртото биологично дете от 48-годишния Брад Пит. Най-новите й снимки обаче сериозно подрониха слуховете.

Някои отдават кокалестия вид на Анджелина на факта, че тя има сериозни проблеми с храненето. Според сп. Grazia, актрисата преживява на строга диета от 600 калории на ден, които си набавя консумирайки само с две купи зърнена закуска с мляко.


"Най-тревожно е, че тя е толкова заета, че често забравя да се храни", коментира близък на актрисата пред списанието.

 

 

Най-четени