Бащата на Ивайла Бакалова е изрод 24.04 | 08:15

Мъжът я провесвал с главата надолу от 12-я етаж и системно биел нея и сестра й

От iNews.bg

В последния епизод на риалити шоуто "Къртицата" Ивайла Бакалова направи шокиращи разкрития за системния тормоз, на който тя и сестра й Божидара са били подложени в детството от биологичния им баща. Бакалова разказа, как когато е била на 6 години баща й я провесил с главата надолу през балкона на 12-я етаж, което я стресирало толкова, че тя загубила способност да говори за цяла година.

Но това не е всичко, което момичетата е трябвало да изтърпят. Бащата изрод будел Ивайла и Божидара в 12 ч. през нощта и ги слагал под ледения душ, за да се калят. Освен това двете момичета често били бити и малтретирани.

Въпреки ужасното поведение на бащата, Бакалова признава, че той е бил много талантлив лекар:

"Беше много начетен, първи асистент на Чирков беше. Замина за Америка на специализация. Върна се след 10-11 години в затвора. Той там ги надроби някакви, а беше толкова талантлив. Осъден е за изнасилване”, разказа Бакалова.

В момента Ивайла и сестра й не поддържат връзка с биологичния си баща и това не е изненадващо след всичко, което им е причинил. Преди няколко години той дори е съдил дъщерите си, за да получи апартамента на майка си, който е бил преписан на тях.

"Имам чувството, че моят баща ме мрази. Моят биологичен баща. Много дълга история е… Последно го видях преди 7-8 години”, сподели Бакалова.

 

 

Водещи

Най-четени