Звезда от "Под прикритие" дели постеля с Ивайла Бакалова 10.02 | 11:05

Ето още кои звезди влизат в "Къртицата"

От Мартина Панайотова

Актьорът Александър Сано, по-известен на зрителите като Косъма от "Под прикритие”, е най-новото попълнение във ВИП отбора на "Къртицата". Във втория сезон на екстремното риалити по TV7 той ще бъде опозиция на вносна екшън звезда, като фаворит на продуцентите от "Междинна станция" на този етап е Пиърс Броснън, издава в. "Монитор".

Бившият брат Мангасарян ще излиза от Базата веднъж седмично за записи на "Най-хубавите години от нашия живот" по БНТ, където е ководещ с Владо Пенев. Заради ангажимента си в шоуто Сано вече започна усилени тренировки във фитнеса, където преди стъпваше само за да прибере половинката си Нели.

Че не се страхува да развали маникюра си, влачейки римска талига в калта, ще покаже и моделът Бориса Тютюнджиева. В момента тя изкарва джобните си, като ускорява пулса на участниците в друга продукция на TV7 - "Следващият, моля”, заклещвайки главите им в деколтето си.

Сред решените да се борят със страховете си за наградата от 250 000 лв. ВИП-ове са Мис България Ивайла Бакалова, футболистът Илиян Киряков и волейболният национал Евгени Иванов-Пушката. 13 редови граждани и 6 знаменитостите заживеят в замъка на Батман от 24 февруари в праймтайма на TV7.

Водещи

Най-четени