Близначки с разлика от 135 килограма (ВИДЕО) 24.02 | 15:32

Едната от тях ще промени коренно живота си

От Боян Кърпачев

През 2005 близначките Мери и Рут имат 135 килограма разлика в теглото. При гостуването си в шоуто на Опра Мери обяснява, че до 11-годишна възраст двете доста си приличали. След това размерите на дрехите й започнали прогресивно да се увеличават, а тя започнала да се примирява с определението, че е "по-дебелата" близначка.

По време на предаването дори имало унизителен епизод, в който Мери посещава фризьорския салон на Рут и чупи стола, върху който сяда.

Рут от своя страна споделя, че е преминала през много страдания, епизоди на анорексия и булимия, за да не заприлича на сестра си. "И това не е защото се срамувам от нея. Тя ми е сестра и аз я обичам."

6 години по-късно Мери е смъкнала 56 килограма.

Автомобилна катастрофа през 2011 погубва 19-годишния й син. Това я праща в дълбока депресия. "Година и половина лежах в ъгъла на леглото и се чудех защо стана така."

В крайна сметка тя споделя, че смъртта на сина й я е накарала да контролира здравето си. "Сега е време да свърша това, което той ме караше да направя."

Мери е постигнала впечатляващия резултат чрез физически упражнения и правилно хранене. Тя иска да влезе във форма и да успее да се побере на седалката на блъскаща се количка, нещо което нейният син е искал от нея в продължение на дълги години.

Въпреки че Мери е все още далеч от мечтаната фигура, сестра й Рут споделя, че тя вече изглежда страхотно. "Толкова се гордея с нея", казва тя, "Най-накрая тя живее живота, който винаги е искала."

Вижте видеото, както и още главозамайващи истории за отслабване в Sportuvai.bg.

Най-четени