Валери проговори: Призна за раздялата с Франсоа Оланд 30.01 | 14:32

Френският президент и съпругата му се разведоха

От Кремена Бедерева

Дни след като президентът на Франция Франсоа Оланд се разведе, вече бившата му съпруга проговори. Валери Трирвильор даде интервюта на два френски седмичника, в които за пръв път описва какво е довело до раздялата й с президента.

Тя признава, че напоследък двамата са се били отчуждили, но Валери е била напълно изненадана от връзката му с актрисата Жюли Гайе, съобщават AFP и AP, цитирани от БТА.

Пред френско издание, в което Валери е работила дълго като журналист, Трирвильор разказа, че не е вярвала на слуховете, докато сп. Closer не публикува разкритието си в началото на месеца.

"Когато разбрах, сякаш паднах от небостъргач", каза тя. "Може да изглежда странно, но не съм в период на криза", увери Валери Трирвильор.

"Това не е първата раздяла в живота ми. Тя е по-жестока, защото е медийна."

Пред друго списание Валери Трирвильор каза, че с президента са си разменяли имейли от Индия, защото той се притеснява за здравето й. Валери Трирвильор каза също, че ще се върне към предишния си живот.

Тя напомни за скромния си произход - майка й е била касиерка, а баща й е бил с ампутиран крак, и призна, че животът й е изключителен.

Водещи