Гангстерът Кирил Ефремов в страстен танц 05.03 | 08:04

Актьорът се впусна в романс с Елена Петрова

От iNews.bg

Актьорите Кирил Ефремов и Елена Петрова се впуснаха в страстен танц заради благотворителна инициатива. Двамата заснеха специална фотосесия, в която пресъздадоха сцени от култовата лента "Мръсни танци", а зад обектива застава популярната фотографка Весела Каймаканова-Ножарова.

Проектът е на сдружение "Кауза" и е озаглавен "Да оставим следи III". Идеята е да бъдат събрани средства за подпомагане на болни деца. Кадрите бяха споделени от Каймаканова в профила й в социалната мрежа Facebook.

И макар че едва ли някой е предполагал да види звездата от "Под прикритие" Кирил Ефремов точно в този вид, той отново успя да ни изненада, както направи миналата година с ролята си на Къртицата в едноименното шоу. За да се справи с новата си задача, той прекарал близо седмица в тренировки. Така успял да усвои някои основни движения в балета. Освен това научил термина "поддръжка", както и някои от тънкостите на този род сценични изяви.

Що се отнася до къдрокосата актриса, която за последно гледахме в трилъра "Вила Роза", тя още като дете имала досег с изящното изкуство, пише "Монитор".

Водещи