Грандиозното парти на „Под прикритие“ събра актьори и политици 06.02 | 17:41

Най-вероятно трети сезон ще има, очакват ни и още обрати

От Мартина Панайотова

Финалът на втория сезон на супер нашумелия в момента роден крими сериал "Под прикритие" бе отпразнуван по доста подобаващ начин.

Вчера вечерта (5 януари) столичният Sofia Live Club събра над 800 души, които изпратиха финалния епизод с бурни ръкопляскания, щедри комплименти, прилично количество алкохол и обилна доза звезден блясък.

Сред най-видните гости бяха разбира се Димитър Митовски и целият му екип: както актьорите, така и хората зад камера, директорският колектив на БНТ, начело с Вяра Анкова, която на всичкото отгоре празнуваше и рожден ден, програмният директор Севда Шишманова, водещите Радинела Бусерска и Радина Червенова и др.

Министърът на културата Вежди Рашидов също бе решил да уважи събитието, като преди прожекцията на финалния епизод предизвика голям медиен интерес. Освен него сред гости бяха шефът на ГДБОП Станимир Флоров и министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Под светлините на прожекторите разбира се бяха и звездите на "Под Прикритие": Мариян Вълев, Ирена Милянкова, Лилия Маравиля, Койна Русева, певицата Миленита, Теодора Духовникова и Чочо Попйораднов, който бе сред първите и веднага се втурна да търси компанията на колегата си Вълев, Кирил Ефремов, Венци Янков, Александър Сано-Среброто и всички останали.

Ивайло Захариев очевидно доста се радваше на медийния интерес. Той се усмихваше през цялото време, позираше с удоволствие раздаде куп автографи, придружен от годеницата си.

Впечатление направи Захари Бахаров, който се появи сравнително късно, когато прожекцията вече бе започнала. Това обаче не попречи на десетките фенки на актьора да го разпознаят след това и да не го оставят и за миг до края на тържественото гала-парти.

Успехът на своите колеги не пропуснаха да споделят и актьорите от "Стъклен дом" - Радина Кърджилова, която не се отдели от приятеля си Деян Донков, Луиза Григорова, Яна Маринова и модела Диляна Попова – всички те също се забавляваха с гостите и раздаваха автографи.

Водещ на програмата бе самият Митовски, който в компанията на Мариян Вълев благодари на целия екип и изтъкна всички качества на един от най-успешните български сериали.

Освен това режисьорът загатна, че трети сезон най-вероятно ще има, а любимият на всички герой Куката ще възкръсне, или поне такъв нюанс имаха думите му.

Вчера официално бе обявен и стартът на новото риалити на БНТ "Кастинг", чийто водещ ще е Деян Донков, а Мариан Вълев – жури и ментор.

Дали обаче двамата биха могли да се справят и с двата си ангажимента, или единият неминуемо ще трябва да отпадне, тепърва ще разберем.

Вижте снимки от тържественото парти в галерията.

Най-четени