Драма с наследството на Робин Уилямс 12.08 | 13:48

Носителят на Оскар бил пред фалит пред 2013 година

От Лазар Тодоров

Актьорът Робин Уилямс, който сложи край на живота си заради тежка депресия и алкохолизъм, успял да осигури децата си доста добре от финансова гледна точка. Носителят на Оскар създал тръст фондове за наследниците си, за да бъдат подсигурени, ако нещо се случи с него.

22-годишният Коби, 25-годишната Зелда и 31-годишният Закара ще получават наследството си на етапи, за да не го пропилеят цялото, докато са млади. Когато навършат 21 години всички получават по 1/3 от наследството, след това при навършването на 25 години - половината от парите във фондовете, и когато направят 30, ги очаква и останалата част от сумата.

Смъртта на звездата е шок за света, но тя няма да се отрази на тяхното финансово състояние. Коби, Закара и Зелда ще продължават да получават парите си. Никой не знае колко точно има в тези фондове, но се предполага, че сумата не е никак малка.

Знае се, че състоянието на Уилямс през 2012 година е възлизало на около 130 милиона, но на следващата година в едно интервю той обяви, че е на ръба на фалита. След като продаде имот на стойност 35 милиона долара той отново си стъпи на краката. По-голямата част от наследството на Уилямс се предполага, че ще отиде при сегашната му жена Сюзан Щнайдер, пише сайта TMZ. 

Най-четени