Дъщерята на Уитни Хюстън ще последва съдбата ѝ 08.10 | 17:58

Бабата, Сиси Хюстън, се страхува, че парите и наркотиците ще съсипат внучката ѝ

От Олга Андреева

Майката на Уитни Хюстън, която почина този февруари, се опасява, че 19-годишната дъщеря на певицата – Боби Кристина, ще свърши по същия начин.

79-годишната Сиси Хюстън се страхува, че внучката ѝ е тръгнала по лош път и ще загуби живота си заради наркотици и лошо влияние, точно като майка си.

Миналата седмица се появи информация, че тийнейджърката е претърпяла пътен инцидент с гаджето си Ник Гордън, както и че впоследствие полицаи са отишли по сигнал пред дома ѝ заради силни шумове и крясъци.

Опасенията на бабата, че Боби Кристина е на път да попадне под лошо влияние се засилват и от факта, че момичето е единствената наследница на майка си, посочва TMZ.com. Веднага щом получи достъп до наследството от 20 милиона долара, Боби ще се превърне в повече от апетитна хапка за мнозина.

През целия си живот Уитни Хютсън се бореше със зависимост към наркотиците и в крайна сметка намери смъртта си заради сърдечни проблеми, комбинирани с употребата на кокаин.

Бащата на тийнейджърката – Боби Браун, също има дългогодишни проблеми с пристрастяване към наркотици и алкохол. Последно той влезе в клиника за лечение този август, но успя да издържи там само три седмици.

Водещи

Най-четени