Майката на Уитни Хюстън пише книга за нея 06.06 | 10:03

Идеята е книгата да разкаже на феновете истинската история на певицата

От Елена Кирилова

Майката на Уитни Хюстън, Сиси, подписа договор с издателство HarperCollins. Тя ще напише "несъкратената и невероятна история на дъщеря си, която почина по-рано тази година", съобщава NME.com.

Книгата ще бъде публикувана през февруари 2013 г., а Сиси се надява, че книгата ще даде на феновете на Уитни "нещо ценно”.

"Когато загубих дъщеря си, светът загуби един от най-красивите гласове и една необикновено красива и чаровна жена”, обяснява Сиси.

Майката на Хюстън разкрива, че все още получава хиляди писма от фенове всеки ден. Тя се надява книгата да помогне именно на тези хора наистина да разберат историята на дъщеря й.

Миналия месец стана ясно, че семейството на Уитни ще участва в собственото си риалити шоу. То носи името "The Houston Family Chronicles” и в него ще играе самата Сиси, както и дъщерята на певицата - Боби Кристина. В продукцията са замесени още снахата на Уитни, Пат Хюстън, дъщерята на Пат и нейният братовчед Дион Уоруик.

Роб Шеръноу, изпълнителен вицепрезидент на програмата Lifetime, която ще излъчи шоуто, заяви, че смъртта на Уитни Хюстън е оставила празнина в сърцата на хората по цял свят, но със сигурност никой не я е преживял повече от самото й семейство.

INews припомня, че певицата почина на 11 февруари тази година, на 48-годишна възраст. Тя бе открита в безсъзнание в банята си в Бевърли Хилс. На 22 март следствието разкри причината за смъртта - удавяне, комбинирано със сърдечно заболяване и употреба на кокаин.

Водещи

Най-четени