Какво да очакваме от големите концерти на X Factor 21.10 | 16:00

Момичета Vs Момчета с подкрепата на Саня и Мария

От iNews.bg

"Опитай се да избереш един, който да отпадне тази вечер” – това предизвикателство отправи в "На кафе” Саня Армутлиева към водещата Гала. Хвърлената ръкавица последва признанието на ментора на момичетата, че мисълта, че неин финалист ще отпадне в първите лайфове, не й дава спокойствие. На първия голям концерт тази вечер Невена, Люба, Кристиана и Михаела ще се изправят срещу селекцията на Мария Илиева – момчетата Сабатин, Славин, Станимир и Траян.

"Те са изключително различни, но обединени от страхотните си качества", така ги представи техният вокален педагог Ясен Зердев, когото зрителите познават от участието му в Music Idol.

"Тази вечер ние ще сме по-скоро гости. Споменът, който ще остане дори в този, който си тръгне от шоуто, ще бъде много голям. Това е голяма мотивация, защото усетиш ли тръпката на голямата сцена, никога няма да се откажеш от нея.”, заявиха Заки и Любо.

"Всички участници в моята категория са ми фаворити и за всеки давам 100 % от себе си и чакам те да ми върнат 100 %”., завърши на свой ред Велизар Соколов-Заки.

 

Водещи

Най-четени