Кейт Уинслет едва не пострада при пожар 23.08 | 09:08

Тропическа буря развалила купон в къщата на бизнесмена сър Ричард Брансън на Карибите

От Кремена Бедерева

Актрисата Кейт Уинслет трябвало да избяга от дома на бизнесмена сър Ричард Брансън на Карибите, след като пожар избухнал в имота вчера вечерта.

Звездата от "Титаник", заедно със семейството си, била сред гостите на партито на британски бизнесмен, когато се развихрила тропическа буря и пламъците обхванали къщата.

25-годишният син на Ричард Сам помогнал на всички гости да се евакуират и никой не е пострадал по време на инцидента, съобщава contactmusic. Осем от спалните в голямата къща на бизнесмена са били напълно разрушени след пожара.

Около 20 души са били в къщата в момента на пожара. Всички те са добре и са успели да се измъкнат невредими. Пожарът е възникнал от мълния, имаше тропическа буря, със силни ветрове.

"Към 4 часа сутринта започна голяма гръмотевична буря и къщата беше ударена от мълния. Синът ми Сам помогна на всички да излязат. Кейт Уинслет, приятелят й и семейството й бяха там, както и Холи и нейни приятели. Майка ми беше там, но те успяха да я извадят и тя е добре", разказва още бизнесменът.

61-годишният магнат добави, че има намерение да построи нова къща.

Водещи