Мик Джагър си хвана ново гадже 16.06 | 07:10

Хареса си балерина

От Беатрис Николoва

Музикантът Мик Джагър бързо прежали Лорън Скот. Припомняме ви, че бившата приятелка на рокаджията, 49-годишната дизайнерка се самоуби, като остави любимия си в тотален шок. Сега Джагър е намерил утеха в 27-годишната американска балерина Мелани Хамрик, съобщи в. "Sun”.

Двамата са се запознали през март по време на изявата на британската рок група "Rolling Stones" в Токио. В началото на месеца 70-годишният рокаджия беше фотографиран в компанията на загадъчна брюнетка на балкона в хотелски апартамент в Цюрих. Мистериозната дама изглеждаше с десетилетия по-млада от музиканта ветеран.

1309327Двамата се показаха няколко пъти на балкона, като при една от появите им бяха заснети облечени в пижами. Жената, чиято самоличност тогава не бе известна дори на охраната, се бе опитала да открадне целувка от Джагър.

Първоначално се твърдеше, че това може да е келнерка в един от ресторантите на Цюрих. Сега обаче всички основни британски издания пишат, че тя е 43 години по-младата от Джагър американска балерина Мелани Хамрик.

 

Водещи

Най-четени