Младежи плащат на Мариан Вълев: Кука, пребий един селянин, че ни дължи пари 12.02 | 10:18

Случката е реална, а младежите не са искали да повярват, че актьорът всъщност само играе ролята на "лошия" в "Под прикритие"

От Кремена Бедерева

15 000 лева спечелиха вицепремиерът Цветан Цветанов и актьорът Мариан Вълев – Куката след вчерашната си игра в "Стани богат”.

След като успешно отговориха къде се намира най-дългата писта на гражданско летище и какво име е приел руският град Волгоград на 2 февруари тази година, въпрос за противопоставянето в "Раждането на трагедията” на Ницше накара тандема да се откаже от играта в името на благородната кауза.

Така двамата събраха най-високата до момента сума за бъдещите спортни таланти на България.

Вътрешният министър Цветан Цветанов разказа по време на играта за приятелството с премиера Бойко Борисов. "Независимо от растежа на един човек, той си остава с това име, с което съм го въвел за първи път в телефонния си указател. Борисов ми е въведен като "Борисов, главен секретар" и така си е до ден-днешен".

А Мариан Вълев, познат на родната публика като Куката от сериала "Под прикритие", разказа за случка от своя живот. Младежи са му предлагали пари, за да им помогне.

"Поводът беше, че понякога, за съжаление, някаква част от зрителите не си дават сметката, че ние сме актьори и играем роли. Бях спрял на една бензиностанция, на пътя Варна-София, и се приближиха две момчета, на по 25-30 г., които ме гледаха с огромно страхопочитание и те не искаха да приемат, че аз съм Мариан, а не Куката. Те ме помолиха да отида в селото да разговарям с някакъв прекупвач на агнета, който им дължал пари за 10 агнета, но ги въртял и не им плащам. Те извадиха чистосърдечно 50-60 лв. и ме помолиха да ходя да се оправя с тях."

Остава неизвестно дали Куката е счупил краката на въпросния прекупвач, както шеговито го попита водещият Ники Кънчев.

c071880f-2858-96de-0e26-94a9747635e4След успешната игра на тандема Цветанов-Вълев, музикалната двойка Рафи и Орлин Горанов ще продължи участието си следващия понеделник, 18 февруари.

Пред Ники Кънчев победителят в X Factor сподели, че още не е използвал трите хиляди лева, които е спечелил от участието си в детския формат на "Стани богат”, когато е бил само на 12 години. Той призна, че те са за образованието му и че другата година заминава за Лондон да учи.

Как завършва тяхната игра и каква ще бъде сумата, която ще спечелят за програмата "Стани шампион”, ще разберем следващия понеделник, 18 февруари, в "Стани богат” от 20.00 ч. по Нова ТВ.

Водещи

Най-четени