Надникнете в имението на Гетсби и потанцувайте малко суинг 13.10 | 12:11

На втория рождения ден на Smugglers Swing Club

От Гергана Златкова

Точно две години след като поставиха основите на Smugglers Swing Club, The Smugglers Collective имат удоволствието да ви поканят отново в своята машина на времето на 19 октомври в столичния клуб Mixtape 5.

Началният час е 21:00, а стартът на винтидж треската ще бъде даден в 22:00 часа.

След фантастичния успех на изминалите партита от поредицата, дойде време отново да се отвори порталът към ерата на swing, jazz, rock'n'roll и electro swing музиката.

Вдъхновено от култовата вече лента "Великият Гестби” на Баз Лурман и не по-малко завладяващия саундтрак, събитието ще пренесе посетителите си директно в имението на мистериозния Гетсби, известно с пищните си купони, неспирни танци, бляскави дами и елегантни джентълмени.

Клубът ще бъде преобразен в пищна бална зала, с изящни полилеи, цветя и art deco елементи. Сцената на клуба и пултът на DJ-ите от The Smugglers Cоllective, ще се превърнат в екран за специално подготвено 3D mapping светлинно шоу. 1070859

Спиращите дъха прожекции ще са сред основните акценти в пътуването на времето.

В традиционния винтидж будоар, всички дами ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. За да увековечат своята метаморфоза, на разположение ще бъде и тематично фотостудио, където всеки ще може да направи своята Гетсби снимка за спомен.

Музикалната селекция отново ще отразява основната тема в събитията от поредицата Smugglers Swing Club - противопоставянето на две коренно различни епохи, на винтидж песните и модерните бийтове, на големите бални зали, изпълнени с танцуващи под ритъма на суинга двойки и клубовете за електронна музика.

Никое събитие, вдъхновено от 20те години не е завършено без типичните за епохата танци. Танцьорите от Lindyhop.bg ще демонстрират оригинални Charleston хореографии на някои от най-емблметичните песни от саунтрака на "Великият Гетсби”.

Билети ще се продават единствено на входа на Mixtape 5.

Преди 23ч пропуските ще са на цена от 8 лв, след 23ч – 10 лв.

Водещи

Най-четени