Николета Лозанова наистина разголена в сп. MAX 18.09 | 16:45

Плеймейтката се завърна към корените

От Мартина Панайотова

Напоследък Николета Лозанова няма спирка, става ли въпрос за професионални фотосесии и участия в списания. Преди две седмици плеймейтката засне ексклузивна фотосесия, заедно с дъщеря си Никол за "Жената днес", а сега се появи на страниците на мъжкото издание MAX.

Успяхме да се докопаме до първата част на интервюто с Николета Лозанова, с автор Димитър Стоянович, който се опита да разголи Николета наистина - да разголи нейната душа.

Вижте дали е успял...

Търсеният ефект от този разговор е да погледнем по различен начин, ако успеем, на вашето присъствие в публичното пространство, за което сякаш вече има изградено обществено мнение. Какво смятате, че е то?

- От една страна, има много момичета, които ме харесват и които искат да приличат на мен. За харесването на мъжете е отделен въпрос. Като че ли повече ме харесват тийнейджърките. От друга страна, има и доста хора, които по някакви причини не ме одобряват. Това също е тяхно право, сигурно си имат причини.

Чета за Вас. Събрах значителна информация и признавам, че съм доста объркан: секс, скандал, мъже, клюки. Нещо ми липсва. Липсва най-важният отговор – коя сте Вие наистина?

- Едва ли съм само това, което сте прочели. Не зная и къде точно сте чели. Ето, сега хората вече ще четат МАХ и ще имат най-точна представа за мен.

В какво най-явно усещате разминаването на общественото мнение за Вас с реалността?

- Според мен няма едно обществено мнение. За всеки човек има и одобрение, и неодобрение. Тези, които ме величаят, не бива да ме превъзнасят толкова. А тези, които не ме обичат, най-вероятно също не ме познават достатъчно добре. Но няма какво да направя по въпроса.

Иска ми се да вярвам, че разголването не означава непременно разсъбличане. То е повече състояние на духа, което Вие ревниво пазите. Виждали сме Ви гола, но не сме Ви виждали гола наистина. Така ли е, или фатално бъркам?

- Какво още искате да разголя от себе си и нужно ли е? За мен голотата не е нещо срамно, когато е поднесена естетично. Не зная какво друго очаквате да видите. Ако сте недоволни от нещо кажете.

Цялото интервю може да прочетете в новия брой на сп. MAX, който е вече на пазара, а снимки от ексклузивната фотосесия на Николета Лозанова за изданието може да разгледате в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени