Познайте кой ще пее на сватбата на Джордж Клуни 19.09 | 09:33

Стана ясен списъкът с гости за големия ден

От Пламена Вълчева

По-малко от 10 дни останаха до големия ден, в който Джордж Клуни и Амал Аламудин ще си кажат заветното "Да". За изненада или не стана ясно, че Андреа Бочели ще пее на сватбата на звездната двойка. Световно известният тенор и Клуни са се уговорили по време на благотворителна вечеря и Бочели се е съгласил. На церемонията са поканени само 60 гости, пише още "US Weekly".

Вече е ясен и списъкът с присъстващите. Между тях са Мат Деймън и съпругата му Лусиана, Ранди Гербер и Синди Крауфорд. Все още не е ясно дали Брад Пит и Анджелина Джоли ще успеят за венчавката.

53-годишният Клуни и 36-годишната Амал Аламудин ще се венчаят на 26 септември. Празненството ще започне с вечеря в хотел "Киприани" във Венеция, където цените на апартаментите започват от 1490 долара на нощ. На следващата сутрин влюбените ще си кажат "да" точно в 11 часа.

Кума ще бъде сестрата на Амал - Тала, а кумът е Ранди Гербер, който е заредил частния си самолет с 50 бутилки текила "Casamigos", която произвеждат с Клуни. Ще има както италиански, така и ливански ястия, тъй като булката е родом от Бейрут. Забележително е, че въпреки богатството на Клуни от 180 милиона долара, семейството на Амал поема огромна част от разноските.

Водещи