Първи фотоси на семейство Клуни (СНИМКИ) 28.09 | 18:32

Джордж Клуни и съпругата му Амал Аламудин се разходиха из Венеция

От Пламена Вълчева

"Сватбата на годината" вече е факт. Американският актьор Джордж Клуни и неговата британска годеница Амал Аламудин сключиха брак на частна церемония във Венеция, съобщи от Лос Анджелис агентът на Клуни, 
цитиран от световните информационни агенции.

В интернет пространството вече се разпространяват и първите снимки от вече семейните Клуни и Аламудин. Влюбените съпрузи се разходиха с лодки из Венеция и за радост на папараците и фотографите пълнеха обективите им с усмивки. 

Това бе най-очакваното светско събитие, което привлече стотици папараци в Града на лагуните. 
"Джордж Клуни и Амал Аламудин се ожениха на 27 септември, на частна церемония във Венеция, Италия", каза говорителят на актьора Стан Розенфелд.

Преди да сключат брак на 27 септември, Клуни и годеницата му Аламудин си организираха запомнящи се ергенско и съответно моминско парти. Клуни събра приятели в един от най-любимите си ресторанти "Да Иво". 

По данни на британски медии самата сватба се е състояла в Палацо Кавали, където се намира залата за граждански брак. Негови зали гледат към Канал Гранде и към моста "Риалто". Церемонията е била ръководена от Валтер Велтрони, бивш кмет на Рим и близък приятел на Клуни. На нея Клуни е бил придружаван от баща си, известния телевизионен водещ Ник Клуни, от майка си и сестра си, както и от много приятели и колеги. Папараци успяха да заснемат звездата в елегантен костюм на "Армани", избран специално за повода. 

Кумове на сватбата бяха Ранди Гербер, съпруг на Синди Крауфорд, и сестрата на Аламудин - Тала. 

Водещи

Най-четени