След седем години - Rolling Stones с нов клип 23.11 | 07:28

Видеото към "Doom and Gloom" впечатлява с богатството от визуални образи и внушения

От Гергана Златкова

След седем години, ето че феновете на култовите Rolling Stones могат да бъдат истински доволни и щастливи. Защото, след като на пазара излезе новият им албум GRRR!, който беше посветен и на 50тата годишнина на групата и включва най-добрите им хитове, рок динозаврите извадиха и първи клип. 

Видеото е към песента "Doom and Gloom" и определено ни връща към най-добрите времена на Мик Джагър и компания.

Режисьор на клипа е Йонас Акерлоунд, който стои клипове към песни на величия като Мадона, U2, Лейди Гага, Роби Уилямс. 

За това не е никак чудно, че новото видео изобилства от мотиви, типични за стила на групата. А именно - много цветове, танци, уникални, на моменти дори гротескни образи, който не биха могли да оставят нито един зрител безпристрастен.

А във всички тях се превъплъщава, и то с огромен успех, една и съща актриса -Нуми Рапас, добила популярност с ролите си в първите екранизации по трилогията "Милениум", както и чрез новите филми на Ридли Скот ("Прометей") и Брайън де Палма ("Страст"). И както повечето медии и фенове отбелязаха, в голяма част от сцените тя е полугола.

Така че не пропускайте да се насладите на новоти видео на Rolling Stones - едно визуално приключение, удоволствие за сетивата, преминаващо през кръв, пари и диви танци.

 

Водещи

Най-четени