Стоян Янкулов и Йоана Дарк говорят за „Евровизия“ 24.02 | 20:47

Ще споделят пред Мария Силвестър за личния си опит с конкурса

От Олга Андреева

Стоян Янкулов и певицата Йоана Дарк ще споделят мнението и опита си, свързани с конкурса за българска песен за "Евровизия".

По повод предстоящия финал на 29 февруари двамата победители в конкурса за 2007 и 2008 г. ще обсъдят отговорността, емоциите и усещането да бъдеш на голямата сцена с Камен Воденичаров и Мария Силвестър в предаването "Неделя х 3”, съобщават от БНТ.

Към разговора ще се присъединят хореографката на балет "Дива” Зорница Петрова и Ангел Заберски-син.

Специален гост на Мария ще бъде Марина Великова, която е завършила Музикалната академия със специалност фагот, която ще покаже какво представлява класическия струнен индийски инструмент за акомпанимент тампура, чието тяло се прави от гигантска тиква.

Ще разкаже и какво представлява уникалния проект на ЮНЕСКО – града Ауровил. Там от 1 до 11 март ще се проведат първите български културни дни. Програмата ще включва представяне на историята и природата, културната и духовна идентификация на България.

Пианистите Мария Каракушева и Момчил Атанасов ще разкажат за новия си проект Classic In The Jazz, който ще бъде представен на 28 февруари. В специално видео пък Мария Силвестър и Мария Каракушева ще изразят себе си чрез музиката.

Андрей Захариев ще поговори за предстоящите награди "Оскар" с режисьора на филма "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде” Стефан Командарев, кинокритика Андроника Мартонова, стилистите Ина Асса и Мира Гюлева, продуцентът и режисьор на филма "Аве” Димитър Гочев и актрисата Анжела Недялкова.

Водещи

Най-четени