Филип Аврамов ще става баща 27.02 | 09:53

Актьорът и съпругата му очакват първото си дете в началото на април

От Олга Андреева

Нашумелият напоследък покрай телевизионния сериал "Домашен арест" актьор Филип Аврамов ще става баща.

Един от секссимволите на родния театър и съпругата му Милена очакват щастливото събитие в началото на април, съобщи самият той в предаването "Търси се".

Милена Спиридонова, която също е актриса, разкри как е започнала връзката им преди близо 10 години, когато се запознават в "Славянска беседа" за едно представление. "Той ме завари на репетиция – аз бях разкекерчена и ме изнасилваха на сцената – това беше първата ни среща."

Признава, че отначало е била предубедена, защото знаела, че е плейбой и дълго време не си позволявала да помисли нищо друго за него. "Той обаче беше настоятелен и аз лека-полека се поддадох. Романтичен е, но по странен, свой си начин. Просто в момент, в който не очаквам, изведнъж прави нещо."

Милена признава, че сега натовареният му график ѝ тежи, защото се виждат много рядко, а той ѝ липсва. "Понякога аз спя, той излиза, прибира се и аз пак спя. Просто ми липсва. Може нищо да не правим – само да седим часове наред, дума да не си кажем, просто да сме заедно и да ни е много добре. Не е нужно да говорим, за да се чувстваме добре заедно."

Самият Филип разкри, че в момента, в който е видял Милена на сцената, се е влюбил в нея и си е казал "Трябва да се погрижа за това момиче". Признава, че силната му и понякога обсебваща любов е станала причина за няколкомесечен срив във връзката им, но това е било отдавна и двамата вече са се научили да си дават нужната свобода и пространство.

За романтичната страна на Филип разказа тъщата му Саша, която разкри, че е правил на дъщеря ѝ серенада под прозореца. Екранната тъща пък, актрисата Татяна Лолова, призна, че много харесва Филип и като актьор, и като мъж и дори го нарече "млад бог".

Той пък сподели, че се е съгласил да приеме главната роля в ситуационната комедия именно заради участието на именитата актриса.

Въпреки че напоследък Филип е изключително натоварен с творчески ангажименти и призна, че все по-рядко може да вдига известните сред приятелите му купони в квартал "Надежда", получи като предизвикателство от приятеля си и режисьор на филма "Кецове" Валери Йорданов, на когото е кръстник и кум на сватбата, до една година да напише свой сценарий за филм.

Фицата призна, че вече има идеи за сценарий, който му се иска да се върти около един човек, около когото непрекъснато е лудница, а той иска да помогне, а не може.

Водещи

Най-четени