ВИДЕО Волен Сидеров и Луна се карат и обиждат каруцарски в ТикТок 01.02 | 15:30

Нервите на лидера на Атака не издържаха и той я заплаши със своето 21-сантиметрово мъжко достойнство, което щял да извади

От iNews.bg

Лют скандал заформят в мрежата две личности с противоречив имидж.

 Фолкпевицата Луна и политикът Волен Сидеров здраво се захапаха в ТикТок двубои, след като не можаха навремето да направят телевизионен диспут по важни политически теми.

"Ти нито си певица, нито ставаш за политик, обаче те тикат ченгетата. В същото време измамваш възрастни хора и им взимаш апартаментите, ти си подсъдима за имотна измама!", напада Сидеров.

Устатата Луна не му остава длъжна и го контрира: "Кажи защо пиеш антифриз!" и допълва в коментар:"Българите мизерстват ей заради тоя алкохолик".

На практика диалогът в тази онлайн "битка" бе невъзможен – всеки си повтаряше неговото и не слушаше другия. Волен започна да настоява Луна да си кажела турското име, а накрая Луна отсече, призовавайки своите фенове: "Дайте да му набиеме шутовете на тоя измамник и предател"

Накрая всеки се възприе като победител, пишат от Телеграф.

Вторият диспут между тях, само допреди часове, започна със странното питане от страна на Луна колко е висок Волен и кой номер обувки носи, сравнявайки го със своите 170 см. Но даже и по тази лежерна тема двамата не постигнаха съгласие. Волен също се направи на висок 1.70, но контрира Луна ,че тя е толкова със своите 12-сантиметрови токчета.

Основна тема във втория спор между двамата стана бягството на Сидеров от диспут с чалгажджийката, която му припомня как бягал по коридорите на телевизията, криейки се от среща с нея. Веднага след като стана дума за кандидатпрезидентския диспут, Волен си плю на петите и забегна в тоалетната, оправдавайки се с "физиолични нужди". Това разбира се отново наля масло в огъня и Луна избухна: " И каква революция ще правим с такъв човек, на когото му се ходи в тоалетната". Тук нещата вече минаха всякакви граници, тъй като нервите на лидера на Атака не издържаха и той я заплаши със своето 21-сантиметрово мъжко достойнство, което щял да извади в тоалетната.

Завръщайки се от интимното място, Сидеров бе посрещнат с песента на опонентката му - "Луна президент", която по думите й цяла България искала за химн. Певачката не пропусна да го захапе и на музикална тема: "Ти ми завиждаш, защото не можеш да пееш!"

В общи линии и вторият ТикТок диспут между двамата завърши като говорилня, в който никой никого не чува - Луна си припяваше своето, Волен я призоваваше да махне микрофона си. Изобщо - цирк, за смях на феновете  и на двамата.

Водещи