Ето какво става, когато целунете костенурка! (СНИМКИ) 17.03 | 19:00

Няма нужда да давате пари за хирургична намеса

От Пламена Вълчева

Това е един доста добър начин да се спестят много пари за ботокс лечения и пак да получите ефекта, който търсите. За да се сдобиете с естествено подути устни просто трябва да целунете костенурка!

Мъж от провинцията Фудзиен се е опитал да целуне костенурка, за която е известно, че има лоша захапка, която може да разчупи човешки пръст., предава Odditycentral.

В опит да целуне своя домашен любимец, той попада в схватка, която не завършва добре. Костенурката го захапка и отказва да го пусне.

Снимки от тази не-толкова-сладка целувка се разпространяват из китайските социални мрежи, Weibo. Очевидно, приятели на мъжа са сметнали, че тези снимки са твърде смешни, за да ги запазят за себе си и са искали да ги споделят със света.

Според репортажите на медиите, този вид костенурки не е подходящ за домашен любимец. Той не е характерен за Китай, което вреди на неговата екосистема. Тези екзотични домашни любимци изискват експертна работа. Точно преди да се раздели с костенурката той решава да импровизира с тази идея.

Както можете да видите от снимките, това не е най-умната идея. Той даже трябва да е щастлив, че земноводно не е решило да запази част от устата му като прощален сувенир!

Може да видите всички снимки на ефекта от целувката с костенурка в галерията ни.



Водещи