Какво разкриват за вас вашите пръстови отпечатъци? (ТЕСТ) 24.02 | 10:37

Доверете се на науката!

От iNews.bg

Дерматоглификата е наука, която разкрива различните типове кожни рисунъци по човешката ръка. Според нея те се делят на три вида: примка, кръг и арка. В зависимост от това към кой тип спадате вие, можете да разберете много неподозирани характеристики за личността си. 

Трябва просто да погледнете линиите по пръстите си и да определите към кой вид спадат вашите пръстови отпечатъци. След това можете да проверите какво говори тази ваша вродена характеристика за характера ви...

Тип "примка"
Ако линиите по пръстите ви са с формата на извити дъги, то, според Ноел Джакуин - един от пионерите на хиромантията (гледане по линиите на ръката, големината на пръстите и дланите), вие притежавате умствена и емоционална еластичност, придружена от липса на концентрация.

Хората с подобни пръстови отпечатъци са сърдечни, сприятеляват се бързо и са готови винаги да помогнат на ближния. Спокойствието и развинтеното въображение също са присъщи черти за тези личности. Те се приспособяват бързо към новите неща в живота, затова е почти невъзможно да бъдат съборени от житейските препятствия. 

За какво свидетелства пръстовите ви отпечатъци, ще разберете в Jenite.bg! 

Водещи

Най-четени