Любовен хороскоп: Везни 30.06 | 16:13

На везните на трудния избор

От Антония Михайлова

Представителите на знака Везни са тънки познавачи на всичко, което може да се нарече хармония. Тяхното поведение често е продиктувано не от собствените желания, а от желанието да направят добро впечатление на другите.

Те винаги са способни да погледнат на дадена ситуация някак отстрани. Именно заради това им качество на тях им е трудно да вземат самостоятелно важните си решения, предварително претеглят всички за и против, търсят съветите на други хора.

В личните си отношения, благодарение на умението да разиграват различни гледни точки, Везните се стараят да постигнат приемливи компромиси. Като цяло хората от този знак не търпят разногласия и конфликти, стараят се да не се противопоставят открито.

Имат успех сред противоположния пол, което при желание им дава възможност да имат доста полови връзки. Но могат да бъдат и романтични и сантиментални.

В брака те са сигурни и лоялни партньори, стараят се да не огорчават половинката си, смекчават болката, проявяват разбиране. Може да се каже, че това е един от най-чувствителните знаци на Зодиака, търпими и готови да се помирят с много недостатъци на любимите си хора.

Каква е жената Везни в любовта може да научите на Jenite.bg.

А какви са любовните особености на мъжа Везни вижте на Div.bg.

Водещи

Най-четени